Graalin Sanoman säätiö

Stiftung Gralsbotschaft Hauptsitz Stuttgart
Graalin Sanoman säätiö (Stiftung Gralsbotschaft) on yleishyödyllinen, uskontojen rajat ylittävä instituutio. Se on perustettu vuonna 1951 Maria Bernhardtin, Graalin Sanoman kirjoittajan lesken, aloitteesta, ja sen tarjontaan kuuluu kokoelma maailmankatsomuksellisia julkaisuja. Kustannusohjelman keskipiste on Abd-ru-shinin kirjoittama teos ”Totuuden Valossa – Graalin Sanoma”. Maailmankatsomuksellinen perusteos on käännetty jo 22 kielelle, ja se on saatavilla noin 90 maassa. Sen rinnalla säätiö kustantaa lukuisia muita kirjallisia julkaisuja.

Graalin Sanoman säätiö levittää pelkästään ”Totuuden Valossa – Graalin Sanoma” -teoksen viimeisintä, käytössä olevaa laitosta. Kirjoittaja muokkasi ja järjesteli Graalin Sanomaa viimeisinä maallisina elinvuosinaan, ja juuri muokattu versio on se, jota hän tahtoi levitettävän. Tämä kirjoittajan toive, jonka ovat tuoneet julki Maria ja Irmingard Bernhardt, velvoittaa myös Graalin Sanoman säätiötä.

Graalin Sanoman säätiön kustantamon tärkeä aatteellinen tavoite on välittää pysyviä arvoja ja kannustaa tietoiseen elämään.

Audiovisuaalisen materiaalin kasvavaan kysyntään Graalin Sanoman säätiön kustantamo vastaa lukuisilla äänikirjatuotteilla. Kaikki kustantamon julkaisuohjelman piiriin kuuluvat teokset ovat olleet vuodesta 2011 saatavilla e-kirjoina.